Aanrechtblad Impregneren met Nano Coatings

Je aanrechtblad impregneren met nano coating is een doeltreffende manier om het te beschermen tegen dagelijkse slijtage en vuil. Het is een eenvoudig proces dat met het juiste product en in slechts enkele stappen kan worden uitgevoerd.

Het resultaat is dat je aanrechtblad er als nieuw uitziet en dat gemorste vloeistoffen, vuil- en bacteriegroei worden voorkomen.

Om met het impregneerproces te beginnen, moet je jouw aanrechtblad grondig reinigen met een van onze reinigers speciaal voor voor het type oppervlak. Zorg ervoor dat alle resten zijn verwijderd voordat je de nano coating aanbrengt. Zodra het oppervlak droog is, breng je een speciale coating uit ons assortiment aan volgens de instructies.

Afhankelijk van het type middel dat je kiest, kan je een borstel gebruiken of het product rechtstreeks op het oppervlak van het aanrecht spuiten. Laat het drogen gedurende de aanbevolen tijd en je aanrecht is beschermd. Het impregneren van je aanrechtblad biedt niet alleen bescherming tegen dagelijkse slijtage, maar kan er ook voor zorgen dat je keuken er mooi blijft uitzien.

Hierom zou je jouw aanrechtblad moeten impregneren met nano coating

Aanrechtblad Impregneren met Nano CoatingsHet impregneren van je aanrechtblad is niet alleen een effectieve manier om het te beschermen tegen dagelijkse slijtage, maar het kan je keuken ook een mooie esthetiek geven. Het proces is eenvoudig en gemakkelijk uit te voeren. Je hebt geen speciaal gereedschap of apparatuur nodig. 

Je hoeft alleen het oppervlak van het aanrecht te reinigen met een van onze reinigers voordat je een coating aanbrengt volgens de instructies. Het resultaat zal een prachtig uitziend aanrecht zijn dat beschermd is tegen morsen, vuil, bacteriegroei en meer! Dus als je jouw aanrechtblad mooi wilt houden en het tegelijkertijd wilt beschermen tegen schade door dagelijks gebruik, impregneer het dan vandaag nog!

Nano coating gebruiken voor je aanrechtblad

Nu je weet waarom je jouw aanrechtblad moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van een beschermd aanrechtblad.

Houten aanrechtblad

  1. NC Houtreiniger: Koop onze NC Houtreiniger en maak hiermee je houten aanrechtblad eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor hout: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor hout gebruiken om je aanrechtblad te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Betonnen en (Natuur)steen aanrechtblad

  1. NC Steenreiniger: Koop onze NC Steenreiniger en maak hiermee je (natuurstenen) aanrechtblad eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor steen: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor steen gebruiken om de aanrechtblad te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Meer weten over welke materiaal typen er beschermd kan worden? Lees dan ook:

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Bank impregneren

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.