Voegen Impregneren met Nano Coatings

Voegen, die op veel plaatsen vaak worden afgedicht met kit of cement, kunnen door hun poreuze aard gevoelig zijn voor vuil en schimmel. Je hebt wellicht de vieze zwarte schimmel gezien die zich in badkamers kan ophopen.

Om dit te voorkomen kan voegmateriaal worden beschermd met een waterafstotend impregneermiddel. In deze gids wordt uitgelegd waarom het impregneren van je voegwerk moet gebeuren, welke producten daarvoor nodig zijn en hoe het eenvoudig zelf gedaan kan worden.

Hierom zou je jouw voegen moeten impregneren met nano coating

Voegen Impregneren met Nano CoatingsVooral het voegwerk in badkamers wordt blootgesteld aan water en als de badkamer niet goed geventileerd is, is de kans groot dat er zich schimmel en vuil in ophoopt. Dit kan worden voorkomen door het te impregneren, wat direct vier voordelen oplevert.

Het schoonmaken van de voeg wordt veel gemakkelijker doordat vocht en vuil aan het oppervlak zitten in plaats van erin opgesloten; schimmel- en waterschade kunnen worden voorkomen; de levensduur van de voegen wordt aanzienlijk verlengd; en, meestal transparant of drogend, kan de oorspronkelijke kleur van de voeg desgewenst zichtbaar blijven.

Nano coating gebruiken voor je voegen

Nu je weet waarom je jouw voegen moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van beschermde voegen.

Voegen

  1. NC Steenreiniger: Koop onze NC Steenreiniger en maak hiermee je voegen eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor steen: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor steen gebruiken om je voegente beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Betonvloer impregneren

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.