Zonnescherm schoonmaken

Je kan veel geld besparen door je zonwering of markiezen minstens één keer per jaar zelf schoon te maken. Voor een lange levensduur volg je dit stappenplan voor stralende resultaten. Een zonnescherm schoonmaken door een specialist is niet altijd nodig. Er zijn verschillende manieren om hem zelf te reinigen - gebruik dus de juiste!

Nanocoating.nl heeft alles om je zonnescherm schoon te maken

Zonnescherm schoonmakenHet schoonmaken van je zonnescherm lijkt misschien een ontmoedigende taak, maar we hebben goed nieuws: het is niet zo erg als het lijkt! Het is belangrijk om je zonwering regelmatig te reinigen om te voorkomen dat vuil en viezigheid zich ophopen, waardoor meer vuil en vocht wordt aangetrokken. Bovendien blijven groene aanslag en algen gemakkelijk aan vuile zonweringen kleven, waardoor ze veel moeilijker te verwijderen zijn. Het belangrijkste is dat een regelmatige reiniging de levensduur van je dure zonwering kan verlengen. Weet je niet zeker hoe je dat het beste kunt doen? Volg deze eenvoudige stappen voor een succesvolle reiniging!

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, jouw zonnescherm grondig reinigen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om zonneschermen schoon te maken. Deze nanoreiniger is speciaal ontwikkeld voor textiel en reinigt extra diep.

Zo maak jij jouw zonnescherm grondig schoon

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het zonnescherm niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van het vuil eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om jouw zonnescherm brand schoon te krijgen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je zonnescherm met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Sinaasappelsap vlekken verwijderen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.