Zonnescherm schoonmaken

Je kan veel geld besparen doorĀ je zonwering of markiezen minstens Ć©Ć©n keer per jaar zelf schoon te maken. Voor een lange levensduur volgĀ je dit stappenplan voor stralende resultaten. Een zonnescherm schoonmaken door een specialist is niet altijd nodig. Er zijn verschillende manieren om hem zelf te reinigen - gebruik dus de juiste!

Nanocoating.nl heeft allesĀ omĀ je zonnescherm schoon te maken

Zonnescherm schoonmakenHet schoonmaken vanĀ je zonnescherm lijkt misschien een ontmoedigende taak, maar we hebben goed nieuws: het is niet zo erg als het lijkt! Het is belangrijk omĀ je zonwering regelmatig te reinigen om te voorkomen dat vuil en viezigheid zich ophopen, waardoor meer vuil en vocht wordt aangetrokken. Bovendien blijven groene aanslag en algen gemakkelijk aan vuile zonweringen kleven, waardoor ze veel moeilijker te verwijderen zijn. Het belangrijkste is dat een regelmatige reiniging de levensduur vanĀ je dure zonwering kan verlengen. Weet je niet zeker hoeĀ je dat het beste kunt doen? Volg deze eenvoudige stappen voor een succesvolle reiniging!

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, jouw zonnescherm grondig reinigen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal omĀ zonneschermen schoon te maken. Deze nanoreiniger is speciaal ontwikkeld voor textiel en reinigt extra diep.

Zo maak jij jouw zonnescherm grondig schoon

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het zonnescherm niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk vanĀ het vuilĀ eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen omĀ jouw zonnescherm brand schoon te krijgen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met eenĀ witte padĀ of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je zonnescherm met deĀ NC Nano coating voor Textiel.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.