Kerrie vlekken verwijderen

Je kan kerrievlekken gemakkelijk uit kleding verwijderen door een paar handige tips te volgen. Kerrie zorgt vaak voor lastige gele vlekken vanwege het gehalte aan kurkuma, maar ook andere specerijen in de mix geven vlekken. Weten wat je moet doen om kerrievlekken te verwijderen is geen overbodige luxe als jij je kleding mooi wilt houden. Voor een goede curry is kurkuma, ook wel bekend als geelwortel, nodig. Zijn levendige kleur kan snel een vlek achterlaten die in stof trekt en moeilijk te verwijderen is. Met deze handige tips is het geen enkel probleem om van vervelende kerrievlekken af te komen.

Nanocoating.nl heeft alles om kerrievlekken te verwijderen uit je kleding

Kerrievlekken VerwijderenDep de vlek onmiddellijk met lauw water en een doek als je kerrievlekken op je kleren krijgt, want kerrie kan snel intrekken. Gebruik geen heet water, want dat kan de vlek erger maken. Deppen met lauw water zorgt ervoor dat het ergste van de kerrievlek al verdwijnt, zelfs bij een oppervlakkige vlek. Zorg ervoor dat je dept in plaats van wrijft, anders wordt de vlek erger. Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, kerrievlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om kerrie uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel kerrievlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de kerrievlekken eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om kerrie vlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Kersenvlekken verwijderen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.