Retourneren

Het doel van NanoCoating.nl is tevreden klanten door kwaliteitsproducten en een goede service. Mocht je om wat voor reden af willen zien van de koopovereenkomst dan kan dat in veel gevallen.

Laat ons dat in ieder geval via het retourformulier binnen 14 dagen weten. Op die manier behoud je alle rechten en als het netjes verpakt en teruggestuurd wordt naar ons betalen we je direct terug. Geen probleem! 

Er zijn wel een aantal voorwaarden die wij graag communiceren:

Vanaf de eerste kalender dag na ontvangst geldt er een bedenktermijn van 14 dagen. Gedurende de bedenktermijn kan je van de koop afzien en de producten terug sturen.

Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met de producten en de verpakking. Het staat je vrij uit te pakken maar slechts in die mate voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product zoals hierboven te beoordelen en zoals in artikel 6 van de Algemene Voorwaarden, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product en de verpakking zorgvuldig.

Tip: Verpak de producten ook bij retour zorgvuldig zodat ze niet tijdens het transport beschadigd raken. Het zijn ten slotte niet langer jouw producten maar worden weer die van ons en anders lijden wij schade die we weer moeten gaan verrekenen met andere producten en alles weer duurder wordt. 

Het herroepingsrecht of bedenkperiode verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de producten fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht gebruik te maken, hoeft je alleen maar het retourformulier op de website in te vullen en deze als bijlage te mailen naar info@nanocoating.nl. Na het retour aanmelden heb je 14 dagen om het product terug te sturen. Doe dit binnen die 14 dagen, wees zorgvuldig met de producten, stuur ze goed verpakt op en u krijgt vervolgens het geld teruggestort. Na het retour aanmelden heeft de consument 14 dagen om het product terug te sturen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Wij verzoeken je vriendelijk om de reden van jouw retourzending aan ons kenbaar te maken. Wij kunnen hiervan leren en onze dienstverlening en producten indien nodig verbeteren. Je kan dit doen door het retourformulier op deze website in te vullen en vervolgens als bijlage van een email te sturen naar: info@Nanocoating.nl. Zou je zo vriendelijk kunnen zijn hier duidelijk je naam en bestelnummer vermelden.

Retourzending voldoende frankeren; wij adviseren je om ervoor te zorgen dat jouw zending traceerbaar is. De retourzending kan als volgt worden geadresseerd:

Nanocoating.nl
Marconistraat 10
2181 AK Hillegom

Download hier het formulier

Indien de retourgoederen voldoen aan de gestelde eisen voor retourneren, zullen wij het aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst (door ons) van de geretourneerde goederen, terugstorten.

Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen jou terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht.

In de Algemene Voorwaarden staan alle spelregels die gelden helder uitgeschreven. Artikel 6 van de Algemene Voorwaarden gaat o.a. over dit onderwerp.