Over Nanocoating.nl (Ons verhaal)

Nano coatings toegankelijk maken voor iedereen!

Het idee voor Nanocoating.nl is ontstaan nadat Daan en Vincent jarenlang op internet bezig zijn geweest met coatings en verf. De heren zaten achter websites zoals Coating.nl en Verflaag.nl, waar jaarlijkse (nog steeds) meer dan honderdduizenden bezoekers informatie over coatings en verf vinden. Daarnaast hielden de heren zich bezig met meer dan 20 coatings en verf websites in 20 andere landen. Doel was, vraag en aanbod bij elkaar brengen in de complexe wereld van coatings. In dit avontuur liepen ze tegen iets super vets aan, namelijk nano coatings!

Nano coating voorbeeldDit minuscule goedje vult de aller kleinste gaatjes dat met het blote oog niet te zien is. Het resultaat? Beschermde oppervlakken waar het vuil en water afdruppelt. Nog altijd blijft het een awesome idee hoe vuil en water niet kan hechten en vooral hoe het eruit ziet. Waarom is iedereen altijd zo enthousiast na de wasstraat als je ziet dat de waterdruppels eraf vliegen?

Simpel, het ziet er ook gewoon episch uit!

Nanocoating.nl was geboren

Daan en Vincent hebben dan een biertje gepakt, zijn gaan zitten bij een whiteboard en gaan uittekenen en nadenken over hoe zij dit wonderlijke goedje toegankelijk gaan maken. Uit eigen ervaring in de wereld van coatings was nano en een impregnerend effect vaak lastig voor grote klanten en fabrikanten. Dure jachten deden het wel maar waarom kan je het thuis niet gebruiken om je tuinmeubels te fixen of je douchewand te behandelen zodat je geen kalkaanslag meer hebt? Zo gezegd, zo gedaan. In samenwerking met leveranciers en fabrikanten is dan ook Nanocoating.nl geboren. Het doel van Nanocoating.nl is om deze vorm van oppervlakte behandeling toegankelijk te maken voor iedereen. Dus, producten afgestemd op het type materiaal, in een pakket met de juiste toebehoren zodat je niet urenlang hoeft te zoeken wat je nu eigenlijk nodig hebt.

Vind je dat het makkelijker kan? Laat het vooral weten! Wij zitten namelijk ook iedere dag naar onze webshop te staren nadenkend hoe het nog makkelijker kan, maar ook wij hebben soms last van tunnelvisie en kunnen wel eens een frisse blik gebruiken.

Online aankopen doen zoals je gewend bent en verwacht

Bijna iedereen is wel bekend met de grote webshops in Nederland. Wie bestelt er niet op een avond weer een pakketje van de grote ronde club of altijd super vriendelijke koele blauwe en oranje partij? De voorwaarden, service en producten is dan ook altijd top daar. Dit verwachten wij zelf ook dus willen wij dat ook voor jou, onze klant. Daarom pakken wij het net zo aan als de 'grote jongens'. Wij zijn aangesloten bij Trustpilot om zoveel mogelijk ervaringen te verzamelen en ervan te leren als wij het onverhoopt niet goed doen. Bij Webwinkelkeur zijn wij lid om jou ook een extra gevoel te geven dat ook wij te vertrouwen zijn.

Voor de herhaling dan, wat kan je bij ons verwachten:

✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS
✅ Advies van experts en ervaringsdeskundigen
✅ Gratis verzending vanaf 30 euro
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = vandaag verzonden
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal
✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Grote volumes inkopen? Neem contact op!

Nanocoating.nl: De grootste winkel voor nano coatings in Nederland

Het kopen van nano coatings kan soms moeilijk zijn: onbekende merken en wat is nu goede kwaliteit? Nano coating zorgt ervoor dat je minder hoeft schoon te maken en je bezittingen mooi blijven. Daarom wil je ook de beste nano coatings tegen de beste prijs. Het team achter Nanocoating.nl heeft een achtergrond in de coatings en verf en zagen een vraag onbeantwoord op dit gebied. Nanocoating.nl is daarom ook gekozen om onze heldere propositie te presenteren. Wij bezitten specialistische kennis en ervaring wat nodig is om klanten optimaal te kunnen helpen in de wondere wereld van nano coatings.

Nanocoating.nl = 100% Nano Coatings
Onze naam zegt het al, wij specialiseren ons volledig in nano coatings. Daarom vind je bij ons ook het grootste assortiment specialistische nano coatings. Coatings voor iedere ondergrond. Zo hebben wij nano coating voor glasnano coating voor steen, nano coating voor hout en nano coating voor textiel. Naast voor iedere ondergrond zijn onze nano coatings ook geschikt voor bijna ieder object dat jij wilt beschermen en mooi wilt houden.

Alles uit eigen voorraad
Bij Nanocoating.nl snappen wij dat jij als klant hoge eisen stelt aan online winkelen. Daarom hebben wij altijd genoeg nano coating op voorraad en kunnen wij snel jouw bestelling opsturen. Daarnaast bieden wij gratis verzending vanaf een bestelwaarde van 30 euro en als je voor 23:30 besteld wordt het dezelfde dag nog verzonden.