Vlonders Impregneren met Nano Coatings

Houten vlonders zijn een aantrekkelijke en natuurlijke manier om je buitenruimte te verfraaien, maar het heeft de juiste zorg en aandacht nodig om een maximale levensduur van je investering te garanderen. Het impregneren van je houten vlonders met een krachtig impregneermiddel is een belangrijk onderdeel van dit proces. Impregneer vormt een beschermende barrière tussen het hout en het weer, houdt het vocht buiten en laten het hout toch ademen. Dit helpt opzwellen en scheuren tegen te gaan en voorkomt UV-schade die na verloop van tijd kan leiden tot verbleking. Impregneermiddel zorgt ook voor extra duurzaamheid. Vlonders impregneren met nano coatings is daarom de beste optie als het aankomt op het beschermen van je vlonders.

Hierom zou je jouw vlonders moeten impregneren met nano coating

Vlonders Impregneren met Nano CoatingsJe houten vlonders impregneren met nano coatings is de beste manier om het te beschermen tegen de elementen en de levensduur te verlengen. Een duurzame, aantrekkelijke afwerking geeft je buitenruimte een extra vleugje stijl en beschermt het hout tegelijkertijd tegen vocht, UV-stralen en slijtage. Impregneermiddel maakt het schoonmaken ook gemakkelijker omdat vuil niet tussen de kieren blijft hangen. Je houten vlonders impregneren met een krachtige impregneer op basis van nano is de beste manier om het er jarenlang mooi uit te laten zien!

Nano coating gebruiken voor je vlonders

Nu je weet waarom je jouw vlonders moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van beschermde vlonders.

Houten vlonders

  1. NC Houtreiniger: Koop onze NC Houtreiniger en maak hiermee je houten vlonders eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor hout: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor hout gebruiken om je vlonders te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Gevel impregneren

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.