Aardbeienvlekken verwijderen, zo haal je een aardbeivlek uit je kleding

Aardbeien zijn een ongelooflijk populaire vrucht, waarvan velen van ons op verschillende manieren genieten - op beschuit, ijs of gewoon zoals ze zijn. Ze zijn niet alleen een heerlijke snack, maar bieden ook veel voordelen voor de gezondheid. Helaas laten aardbeien vaak hardnekkige rode vlekken achter op kleding! Als je witte kleren hebt, kan dit bijzonder opvallend en moeilijk te verwijderen zijn. Maar maak je geen zorgen; er zijn enkele eenvoudige tips om aardbeienvlekken uit je kleding en zelfs je bank te krijgen, zodat alles er fris en schoon uit blijft zien. Door deze stappen te volgen, zijn je favoriete shirt of meubels in een mum van tijd vrij van de verraderlijke tekenen van aardbeienconsumptie!

Nanocoating.nl heeft alles om aardbeienvlekken te verwijderen

Aardbeienvlekken verwijderenVolg deze stappen om aardbeivlekken te verwijderen uit je kleding, bank of andere plekken. Je hebt hiervoor onze NC Textielreiniger nodig. Dit is een krachtige nanoreiniger die dieper reinigt dan 'normale' reinigers. 

  1. Test de NC Textielreiniger eerst op een onopvallende plek. Je wilt namelijk niet dat deze reiniger je kleding of bank verkleurd.
  2. Probeer dan eerst zoveel mogelijk de vlek te verwijderen met spons of doek.
  3. Spuit vervolgens de NC Textielreiniger op de aardbeivlek.
  4. Laat het een paar minuten inwerken en boen dan de vlek eraf.
  5. Herhaal dit als je denkt dat het nodig is.
  6. Bescherm vervolgens je kleding met NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Vloerkleed schoonmaken

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.