Autoruiten schoonmaken

Schone autoruiten zijn essentieel voor de veiligheid. Alleen de buitenkant van je auto afspuiten is niet voldoende, ook aan de binnenkant kan zich vuil ophopen. Op zonnige dagen kan dit hinderlijk zijn en het zicht belemmeren. Voor een goed zicht tijdens het rijden is het belangrijk dat je jouw autoruiten regelmatig schoonmaakt. Autoruiten schoonmaken is een eenvoudige klus met de juiste producten en voorbereiding.

Nanocoating.nl heeft alles om je autoruiten schoon te maken en deze lang schoon te houden

Autoruit schoonmaken met nanoreinigerDe NC Glasreiniger is perfect om je autoruiten brandschoon en streeploos te maken. Hierdoor ziet je auto er niet alleen mooier uit, maar wordt ook het zicht aanzienlijk verbeterd, waardoor je veiliger kan rijden. Het mooiste is dat deze ruitenreiniger biologisch afbreekbaar is, zodatje er zeker van kunt zijn dat het geen schade toebrengt aan het milieu. Je hoeft het alleen maar op de ramen te spuiten en met een zachte doek of wisser te wrijven, en je hebt in een mum van tijd schone autoruiten! Met NC Glasreiniger behoren vieze autoruiten tot het verleden.

Zo eenvoudig is het schoonmaken van je autoruit

  1. Je autoruiten schoonmaken doe je door de NC Glasreiniger op de autoruit te spuiten.
  2. Laat dit 5 minuten intrekken en z'n werk doen. Het kan was grijs gaan ogen dat is niet erg. Daarmee laat het zelfs zien dat het goed werkt.
  3. Na 5 minuten kan je met water en een droge zachte doek de autoruit schoonmaken.
  4. Je autoruit is helemaal schoon en klaar!
  5. Extra tip! Bescherm je autoruit vervolgens met NC Nano coating voor glas voor een langdurig waterafstotend effect.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Inktvlekken verwijderen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.