Beton Impregneren met Nano Coatings

Met betonimpregnering kan worden voorkomen dat water, vocht, vuil en andere vloeistoffen in het beton trekken, waardoor het bijna onverwoestbaar wordt. Door op deze manier waterdicht te worden gemaakt, wordt het beton beschermd tegen aantasting en scheuren doordat het zeer snel vocht opneemt. Dit biedt een groot voordeel bij het werken met beton als bouwmateriaal, omdat constructies relatief snel kunnen worden opgezet omdat het zo sterk is in vergelijking met hout. Het impregneren van beton met nano coatings wordt dus gezien als de laatste "finishing touch" om een algemeen duurzaam bouwwerk te cre√ęren.

Hierom zou je jouw beton moeten impregneren met nano coating

Beton Impregneren met Nano CoatingsBeton wordt beschermd tegen vocht door het te impregneren. Deze waterdichte en waterafstotende werking zorgt ervoor dat men geen spijt krijgt van het aannemen van deze klus. Het grote voordeel hiervan is dat de kwaliteit en schoonheid van het beton behouden blijft en scheurvorming achteraf wordt voorkomen. Schoonmaken wordt ook veel gemakkelijker omdat het water op het oppervlak blijft liggen, waardoor het met een doekje weer droog en schoon wordt. Bovendien wordt de levensduur verlengd omdat vocht en water uit het beton worden gehouden, waardoor kwaliteitsverlies wordt voorkomen. Ten slotte droogt een impregneermiddel doorgaans transparant op of blijft het transparant, waardoor bestaande kleuren zichtbaar blijven.

Nano coating gebruiken voor je beton

Nu je weet waarom je jouw beton moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van beschermde vlonders.

Houten vlonders

  1. NC Steenreiniger: Koop onze NC Steenreiniger (ook voor beton) en maak hiermee je betonnen ondergrond eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor steen, tegel en beton: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor steen, tegel en beton gebruiken om je beton te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Marmer impregneren

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.