Boomstamtafel impregneren met een krachtige coating

Ben je de trotse eigenaar van een prachtige boomstamtafel? Zo'n tafel voegt niet alleen natuurlijke schoonheid toe aan je interieur, maar kan ook dienen als het middelpunt van gezellige bijeenkomsten en maaltijden met vrienden en familie. Om ervoor te zorgen dat je boomstamtafel er jarenlang als nieuw uitziet en bestand is tegen dagelijkse slijtage, is het impregneren met de NC Nano coating voor Hout van Nanocoating.nl een slimme keuze.

Waarom je boomstamtafel impregneren met NC Nano coating?

Boomstamtafel impregnerenBoomstamtafels zijn vaak gemaakt van massief hout, en hoewel hout een duurzaam materiaal is, kan het gevoelig zijn voor vlekken, krassen en andere vormen van schade. Door je boomstamtafel te impregneren met de NC Nano coating voor Hout, creëer je een beschermende barriÚre die het hout beschermt tegen allerlei soorten schade.

De NC Nano coating voor Hout is speciaal ontworpen om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden terwijl het een langdurige bescherming biedt. Deze coating dringt diep door in de houtvezels en vormt een onzichtbare laag die het hout beschermt tegen vloeistoffen, vuil, UV-stralen en krassen. Hier zijn enkele voordelen van het impregneren van je boomstamtafel met deze coating:

  • Waterafstotend: De NC Nano coating stoot water af, waardoor vocht niet in het hout kan doordringen. Dit voorkomt kromtrekken, uitzetten en andere vochtschade.
  • Vuilafstotend: Vuil en stof hechten zich minder gemakkelijk aan het behandelde oppervlak, wat betekent dat je tafel langer schoon blijft.
  • UV-bescherming: UV-stralen van de zon kunnen hout verkleuren. De NC Nano coating helpt dit te voorkomen, zodat je tafel er jarenlang levendig uitziet.
  • Langdurige bescherming: De coating biedt langdurige bescherming, waardoor je minder vaak onderhoud hoeft te plegen.

Zo impregneer jij eenvoudig je boomstamtafel

Het impregneren van je boomstamtafel met de NC Nano coating voor Hout is eenvoudig en kan in slechts enkele stappen worden gedaan:

  1. Maak de tafel schoon: Verwijder stof, vuil en vlekken van de tafel met een zachte doek en eventueel wat mild reinigingsmiddel. Zorg ervoor dat de tafel volledig droog is voordat je doorgaat.
  2. Breng de coating aan: Gebruik een verfroller om de NC Nano coating gelijkmatig op het oppervlak van de tafel aan te brengen. Zorg ervoor dat je de coating goed in het hout wrijft en alle hoeken en randen bedekt.
  3. Laat het drogen: Laat de tafel volledig drogen volgens de aanbevolen droogtijd van de coating. Dit kan variëren, dus lees de instructies op het productlabel.
  4. Herhaal indien nodig: Afhankelijk van het gebruik van je tafel en de blootstelling aan elementen, kan het nodig zijn om de coating jaarlijks of om de paar jaar opnieuw aan te brengen voor optimale bescherming.

Met de NC Nano coating voor Hout kun je vol vertrouwen genieten van je boomstamtafel, wetende dat deze goed beschermd is tegen de uitdagingen van het dagelijks leven. Of je nu een tafel hebt in een eetkamer, woonkamer of buiten op je terras, deze coating zal helpen om de natuurlijke schoonheid van het hout te behouden en de levensduur van je tafel te verlengen.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.