Cabriodak reinigen en schoonmaken

Je wilt de groene aanslag op je cabriodak zo snel mogelijk verwijderen. Het zorgt niet alleen voor een lelijk aanzicht, maar veroorzaken ook aantasting van het caabriodak zelf. In deze blog post lees je alles over hoe je jouw cabriodak reinigen en schoonmaken kan.

Nanocoating.nl heeft alles om je cabriodak schoon te maken

Cabriodak reinigen en schoonmakenAlgen en mossen, die meestal een groene tint vertonen, groeien gemakkelijk op vochtige oppervlakken en houden vocht vast. Deze combinatie zorgt voor een snelle groei van groene aanslag op een cabriodak, waar ze elkaar versterken door het toegenomen vastgehouden vocht. Vandaar dat deze afzettingen "groene aanslag" worden genoemd.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, groene aanslag uit je cabriodak verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om je cabriodak weer schoon te krijgen.

Zo verwijder je snel groene aanslag uit je cabriodak

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het cabriodak niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van het vuil eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om je cabriodak weer schoon te krijgen.

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je cabriodak met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Leder en leer schoonmaken

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.