Cabriodak reinigen en schoonmaken

JeĀ wilt de groene aanslag opĀ je cabriodak zo snel mogelijk verwijderen.Ā Het zorgt niet alleen voor een lelijk aanzicht, maar veroorzaken ook aantasting van het caabriodak zelf. In deze blog post lees je alles over hoe je jouw cabriodak reinigen en schoonmaken kan.

Nanocoating.nl heeft allesĀ omĀ je cabriodak schoon te maken

Cabriodak reinigen en schoonmakenAlgen en mossen, die meestal een groene tint vertonen, groeien gemakkelijk op vochtige oppervlakken en houden vocht vast. Deze combinatie zorgt voor een snelle groei van groene aanslag op een cabriodak, waar ze elkaar versterken door het toegenomen vastgehouden vocht. Vandaar dat deze afzettingen "groene aanslag" worden genoemd.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, groene aanslag uit je cabriodak verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal omĀ je cabriodak weer schoon te krijgen.

Zo verwijder je snel groene aanslag uit jeĀ cabriodak

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het cabriodak niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van het vuil eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappenĀ om je cabriodak weer schoon te krijgen.

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met eenĀ witte padĀ of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je cabriodak met deĀ NC Nano coating voor Textiel.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.