Chocoladevlekken verwijderen doe je met deze tips

Mensen die niet zonder chocolade kunnen, voelen begrijpelijkerwijs de drang om te genieten, maar dit kan leiden tot hardnekkige vlekken die moeilijk te verwijderen zijn. Met onze tips is het verwijderen van chocoladevlekken echter perfect en snel te doen.

Nanocoating.nl heeft alles om een chocoladevlek te verwijderen

Chocoladevlek verwijderenSpoel de bevlekte stof uit onder lauw water met de vlek naar beneden en wrijf vervolgens zachtjes om de vlek eruit te krijgen. Hoe sneller je actie onderneemt, hoe gemakkelijker het is om de chocoladevlek uit de stof te verwijderen; als je er te lang mee wacht, kan de vlek dieper in de vezels zakken en moeilijker te verwijderen zijn. Nadat je de voorbehandeling hebt gedaan kan je met onze NC Textielreiniger de klus afmaken. Deze nanoreiniger reinigt dieper dan een 'gewone' reiniger en is ideaal om chocoladevlekken te verwijderen.

Zo verwijder je snel een chocoladevlek

Schraap met een lepel of mes zoveel mogelijk van de chocolade uit de stof zonder deze verder naar binnen te duwen. Spoel de vlek af onder heet water en dep hem schoon. Volg vervolgens de volgende stappen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Hars verwijderen uit kleding

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.