Je glas waterafstotend maken doe je met een krachtige nano coating

Heb je ooit gewenst dat je glazen oppervlakken, zoals ramen, deuren en douchewanden, altijd kristalhelder zouden blijven, zelfs tijdens een regenbui? Met NC Nano Coating voor Glas van Nanocoating.nl kun je die wens werkelijkheid laten worden. Deze geavanceerde coating maakt je glas waterafstotend en biedt talloze voordelen voor zowel thuisgebruik als in commerci√ęle toepassingen. In dit artikel laten we je zien hoe je je glas waterafstotend kunt maken en waarom NC Nano Coating voor Glas een slimme keuze is.

Waarom je jouw glas waterafstotend moet maken

Glasoppervlakken zijn gevoelig voor waterdruppels en vuil, wat kan leiden tot een verminderde helderheid en een onverzorgde uitstraling. Hier zijn enkele redenen waarom je je glas waterafstotend zou moeten maken:

 • Verbeterd zicht: Waterdruppels op glas kunnen het zicht belemmeren, vooral op autoruiten en ramen.
 • Minder schoonmaakwerk: Waterafstotend glas vereist minder reiniging, omdat vuil en vlekken minder snel hechten.
 • Langer houdende uitstraling: Waterafstotend glas behoudt zijn glans en helderheid langer, waardoor je glas er als nieuw uitziet.

Voordelen van de NC Nano coating voor Glas

Onze NC Nano Coating voor Glas biedt een scala aan voordelen die je glasoppervlakken aanzienlijk verbeteren:

 • Waterafstotendheid: De coating cre√ęert een waterafstotende barri√®re op het glas, waardoor waterdruppels direct van het oppervlak rollen.
 • Verbeterd zicht: Door waterdruppels af te weren, verbetert de coating het zicht, vooral bij regenachtig weer tijdens het autorijden.
 • Gemakkelijk schoonmaken: Vuil, stof en vlekken hechten minder snel aan het glas, waardoor schoonmaken een moeiteloze taak wordt.
 • UV-bescherming: NC Nano Coating voor Glas biedt ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen, wat verkleuring en schade aan het glas voorkomt.
 • Lange levensduur: De coating biedt langdurige bescherming en hoeft niet frequent opnieuw aangebracht te worden.

Hoe je eenvoudig onze NC Nano Coating voor Glas aan moet brengen

Het aanbrengen van NC Nano Coating voor Glas is eenvoudig en kan zelf worden gedaan. Volg deze stappen voor een succesvolle toepassing:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het glasoppervlak schoon en droog is voordat je begint. Reinig grondig met onze krachtige NC Glasreiniger.
 2. Applicatie: Breng de coating gelijkmatig aan op het glas met behulp van een zachte doek of applicator. Volg de instructies op de verpakking voor de juiste hoeveelheid en applicatiemethode.
 3. Uitharding: Laat de coating drogen en uitharden volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dit kan enkele uren tot een dag duren, afhankelijk van de omstandigheden.
 4. Polijsten: Nadat de coating is uitgehard, kun je het glas polijsten met een schone, zachte doek voor een heldere afwerking.

Geniet van waterafstotend glas

Met NC Nano Coating voor Glas van Nanocoating.nl kun je optimaal genieten van waterafstotend glas in je huis, auto of commerci√ęle ruimte. Verbeter het zicht, verminder schoonmaakwerk en behoud de uitstraling van je glasoppervlakken. Bescherm je glas tegen waterdruppels en vuil en ervaar de voordelen van NC Nano Coating voor Glas.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.