Graniet impregneren met een krachtige coating

Graniet is een prachtig natuursteen dat vaak wordt gebruikt voor keukenbladen, vloeren, en andere toepassingen in huis en buitenshuis. Het is duurzaam en heeft een unieke uitstraling, maar graniet is niet van nature bestand tegen vlekken en vuil. Gelukkig biedt Nanocoating.nl de oplossing: de NC Nano Coating voor steen, beton en tegel. In dit artikel ontdek je waarom het impregneren van graniet met onze NC Nano Coating een geweldige keuze is.

Waarom jij je graniet impregneren moet

Graniet impregnerenGraniet is poreus van aard, wat betekent dat het kleine openingen en poriƫn heeft die gevoelig zijn voor het opnemen van vloeistoffen en vlekken. Wanneer vloeistoffen zoals wijn, olie, of andere kleurstoffen op graniet terechtkomen, kunnen ze in de poriƫn binnendringen en blijvende vlekken veroorzaken. Het impregneren van graniet met de NC Nano Coating biedt verschillende voordelen:

 • Vlekbestendigheid: GeĆÆmpregneerd graniet wordt minder vatbaar voor vlekken, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over morsen of vlekken van dagelijkse stoffen.
 • Waterafstotend: De coating maakt het graniet waterafstotend, waardoor waterdruppels zich als parels op het oppervlak vormen en gemakkelijk kunnen worden weggeveegd.
 • Verlengde levensduur: Door graniet te impregneren, verleng je de levensduur van het materiaal, omdat het beter bestand is tegen slijtage en veroudering.
 • Behoud van natuurlijke uitstraling: De NC Nano Coating beschermt graniet zonder de natuurlijke uitstraling te veranderen, zodat de schoonheid van het steen behouden blijft.

Hoe werkt de NC Nano Coating voor Steen op graniet?

De NC Nano coating voor Steen, Beton en Tegel dringt diep in de poriƫn van het graniet door en vormt een onzichtbare, beschermende laag. Deze laag voorkomt dat vloeistoffen en vuil in het graniet kunnen doordringen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden weggeveegd voordat ze vlekken veroorzaken. Het proces van graniet impregneren met de NC Nano Coating is eenvoudig en effectief:

 1. Reinig het graniet grondig om vuil en stof te verwijderen.
 2. Breng de NC Nano Coating gelijkmatig aan op het droge granietoppervlak.
 3. Laat de coating enkele minuten inwerken om te absorberen.
 4. Veeg eventuele overtollige coating weg met een schone doek.
 5. Laat het geĆÆmpregneerde graniet enkele uren drogen voordat je het weer in gebruik neemt.

Waarom kiezen voor NC Nano coating?

De NC Nano Coating van Nanocoating.nl is de ideale keuze voor het impregneren van graniet vanwege zijn kwaliteit en effectiviteit:

 • Lange levensduur: Onze coating biedt langdurige bescherming, waardoor je jarenlang kunt genieten van je geĆÆmpregneerde granieten oppervlakken.
 • Milieuvriendelijk: De NC Nano Coating is milieuvriendelijk en bevat geen schadelijke chemicaliĆ«n.
 • Eenvoudige toepassing: Je hebt geen professionele hulp nodig; onze coating is gemakkelijk aan te brengen.
 • Veelzijdigheid: Naast graniet is onze coating geschikt voor andere steen-, beton- en tegeloppervlakken.

Conclusie

Het impregneren van graniet met de NC Nano Coating van Nanocoating.nl is een slimme keuze voor iedereen die de natuurlijke schoonheid van hun granieten oppervlakken wil behouden en beschermen. Met de voordelen van vlekbestendigheid, waterafstotendheid en een langere levensduur is deze coating een investering in de duurzaamheid van je graniet. Ontdek zelf de voordelen van de NC Nano Coating en geniet van je prachtige granieten interieur of exterieur zonder zorgen over vlekken en vuil.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken.Ā Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd.Ā Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel.Ā Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip:Ā TeakhoutĀ behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.