Hout Impregneren met Nano Coatings

Alles wat men moet weten over het impregneren van hout en de daarvoor benodigde materialen vind je in deze gids. De voorbereiding en het aanbrengen van producten die hout waterdicht en waterafstotend maken, kunnen gemakkelijk worden gedaan, zodat al het houtwerk wordt beschermd tegen vocht en vuil voordat de herfst en de winter aanbreken.

Hierom zou je jouw hout moeten impregneren met nano coating

Hout Impregneren met Nano CoatingsHet impregneren van hout kan de levensduur ervan aanzienlijk verlengen. De waterafstotende en waterdichte eigenschappen en de vuilafstotende werking zorgen ervoor dat het hout er mooi blijft uitzien, terwijl aantasting en kromtrekken door vocht wordt voorkomen.

Bovendien is een UV-blok inbegrepen dat helpt de kleuren van het hout te behouden. Impregneren kan gemakkelijk worden gedaan door zelfs degenen die niet bijzonder handig zijn, zoals door het testen op een plank alvorens verder te gaan met grotere projecten zoals meubels of andere houten objecten of oppervlakken.

Voor degenen die ervaring hebben met schilderen of andere soortgelijke projecten, zal het impregneren gemakkelijk te doen zijn.

Nano coating gebruiken voor je hout

Nu je weet waarom je jouw vlonders moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van beschermde vlonders.

Hout

  1. NC Houtreiniger: Koop onze NC Houtreiniger en maak hiermee je hout eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor hout: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor hout gebruiken om je hout te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Voegen impregneren

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.