Je mooie jas waterafstotend maken met krachtige coatings

Als je graag buiten bent, weet je hoe belangrijk het is om goed voorbereid te zijn op verschillende weersomstandigheden. Een van de beste manieren om jezelf te beschermen tegen regen en vocht is door je jas waterafstotend te maken. Gelukkig kun je dit eenvoudig doen met behulp van NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl. In dit artikel leggen we uit hoe je dit kunt doen en waarom NC Nano Coating de juiste keuze is voor outdoorliefhebbers.

Waarom jij je mooie jas waterafstotend moet maken

Jas waterafstotend makenHet waterafstotend maken van je jas heeft tal van voordelen, waaronder:

 • Behoud van comfort: Een droge jas houdt je comfortabel, zelfs tijdens een stortbui, omdat je niet nat wordt.
 • Bescherming tegen weersinvloeden: Waterafstotende jassen bieden bescherming tegen regen, sneeuw en vochtige omstandigheden, waardoor je droog blijft.
 • Langere levensduur: Door je jas waterafstotend te maken, voorkom je vochtschade en slijtage, waardoor de levensduur van je kledingstuk wordt verlengd.
 • Gemakkelijker schoonmaken: Vlekken en vuil kunnen eenvoudiger worden verwijderd van een waterafstotende jas.

Voordelen van de NC Nano coating voor Textiel voor je jas

De NC Nano Coating voor Textiel biedt verschillende voordelen die je jas optimaal beschermen en verbeteren:

 • Waterafstotend: De coating creĂ«ert een waterafstotende laag op de stof, waardoor waterdruppels eenvoudig van het oppervlak afglijden.
 • Ademend: Je jas blijft ademend, wat betekent dat vocht van binnenuit kan ontsnappen, zodat je niet oververhit raakt tijdens activiteiten.
 • Langdurige bescherming: NC Nano Coating biedt langdurige bescherming, zodat je jas seizoen na seizoen beschermd blijft.
 • Geschikt voor diverse stoffen: NC Nano Coating is geschikt voor verschillende soorten textiel, waaronder jassen, broeken, en meer.

Hoe je de NC Nano coating voor Textiel aanbrengt op je mooie was

Het aanbrengen van NC Nano Coating voor Textiel is een eenvoudig proces dat je zelf kunt doen. Volg deze stappen om je jas waterafstotend te maken:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je jas schoon en droog is voordat je begint. Eerst grondig reinigen met onze NC Textielreiniger.
 2. Applicatie: Breng de coating gelijkmatig aan op de stof met behulp van een zachte doek of spons. Volg de instructies op de verpakking voor de juiste hoeveelheid en applicatiemethode.
 3. Uitharding: Laat de coating drogen en uitharden volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Dit kan enkele uren tot een dag duren, afhankelijk van de omstandigheden.

Geniet van de buitenlucht in stijl

Met NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun je met vertrouwen de natuur in trekken, wetende dat je jas je beschermt tegen regen en vocht. Geniet van de buitenlucht in stijl, zelfs bij onvoorspelbare weersomstandigheden. Bescherm je jas en zorg ervoor dat je altijd klaar bent voor je volgende avontuur in de natuur. Maak je jas waterafstotend met NC Nano Coating en geniet van droog en comfortabel buiten zijn, ongeacht het weer.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.