Jus vlekken verwijderen

Jus vlekken verwijderenIn deze blog post leggen wij uit hoe je snel, veilig en gemakkelijk jus vlekken uit je kleding, stoel, tapijt of vloer kunt verwijderen. Als je jus geknoeid hebt tijdens een diner thuis bijvoorbeeld wil je het liefst te vlek zo snel mogelijk weg hebben. Het verwijderen van jus vlekken is een fluitje van een cent met deze handleiding.

Nanocoating.nl heeft alles om jus te verwijderen uit je kleding

Gebruik nooit direct heet water om kleding met jusvlekken te wassen, omdat de combinatie van vet en warmte ervoor zorgt dat de vlekken zich in de stofvezels nestelen. Behandel de stof eerst voor met wasmiddel, een speciale vlekkenverwijderaar of vloeibaar wasmiddel.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, jus uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om jus uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel jus uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de jus vlek eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om jus vlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Make up vlekken verwijderen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.