Kersenvlekken Verwijderen uit je kleding

In de zomer liggen de winkels vol met heerlijk zoete kersen. Helaas resulteert dit vaak in kersenvlekken op kleding. Geen paniek! Hier volgen enkele tips om de lastige donkerrode vlekken uit je kleding te helpen verwijderen. Vooral bij witgoed kan het moeilijk zijn om een kersenvlek eruit te krijgen - maar als je ons advies opvolgt, kan je die vervelende vlekken bestrijden en blijft je garderobe er fris uitzien.

Nanocoating.nl heeft alles om kersenvlekken te verwijderen uit je kleding

Kersenvlekken verwijderenWrijf niet over de vlek, hoe verleidelijk ook. Ga zo snel mogelijk naar de vlek voor het beste resultaat. Vermijd zeep op de kersenvlek, want dat kan blauwe vlekken veroorzaken. Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, kersenvlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om kersenvlekken uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel kersenvlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de kersenvlek eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om kersenvlek uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Ketchup vlekken verwijderen

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.