Ketchup Vlekken Verwijderen

Ken je dat gevoel wanneer je je best doet om geen tomatensaus of ketchup op je kleren te morsen, maar het toch gebeurt? Bij de barbecue met vrienden of het familiediner zit je misschien met een lelijke rode vlek op je kleding. Maar gelukkig zijn er verschillende effectieve manieren om ketchup vlekken te verwijderen uit je kleding.

In sommige gevallen moet je echter iets anders aantrekken of een outfit lenen van de gastheer of gastvrouw. Met onze tips en trucs wordt het verwijderen van die vervelende ketchupvlekken een fluitje van een cent!

Nanocoating.nl heeft alles om ketchup vlekken te verwijderen uit je kleding

Ketchup Vlekken VerwijderenSnel reageren is de sleutel tot de beste resultaten wanneer je ketchup vlekken uit je kleding probeert te verwijderen. Hier leggen we uit wat de beste aanpak is om deze vlekken te verwijderen als je je kleren niet meteen in de wasmachine kunt gooien - zoals wanneer je ergens op bezoek bent. Door snel actie te ondernemen en dit advies op te volgen, is de kans groter dat je erin slaagt de ketchupvlek uit uw kleding te verwijderen.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, ketchup vlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om hars uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel ketchup vlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de ketchup vlek eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om ketchup vlek uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Kurkuma vlekken verwijderen

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.