Koffievlek verwijderen uit je kleding of bank

Snel een ander overhemd aantrekken en wegwezen! Helaas, als de koffievlek al is opgedroogd, kan het goed verwijderen moeilijker zijn, maar niet onmogelijk. Wees niet getreurd want het verwijderen van een koffievlek is zo gebeurd! Een koffievlek verwijderen niet heel anders dan bijvoorbeeld een aardbeivlek verwijderen.

Nanocoating.nl heeft alles om een koffievlek te verwijderen

Koffievlek verwijderenGeen tijd om snel om te kleden? Dan kan je er wel snel voor zorgen dat de koffievlek minder zichtbaar is. Spoel de vlek vanaf de achterkant van het kledingstuk om hem eruit te duwen in plaats van hem verder naar binnen te duwen. Dep vlekken op een bank of tapijt met keukenpapier of een schone, droge doek, vermijd wrijven, dat kan de vlek erger maken.

Zo verwijder je snel een koffievlek

Op Nanocoating.nl hebben wij speciaal hier de NC Textielreiniger voor. Dit is een krachtige nanoreiniger die dieper reinigt dan een 'gewone' reiniger. Volg deze stappen om een koffievlek zo uit je kleding of bank te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Aardbeienvlekken verwijderen

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.