Kurkuma vlekken verwijderen

Iedereen die van koken houdt, vooral liefhebbers van de oosterse keuken, weet dat kurkuma een must is. Gevonden in curry, wordt deze specerij nu ook afzonderlijk gebruikt. Wie bekend is met het werken met kurkuma, weet dat het hardnekkige gele vlekken achterlaat - vooral als ze uitdrogen en moeilijk uit kleding te verwijderen zijn. Maak je echter geen zorgen! Met ons kan je ervoor zorgen dat die hardnekking kurkuma vlekken eenvoudig te verwijderen zijn!

Nanocoating.nl heeft alles om kurkuma vlekken te verwijderen uit je kleding

Kurkuma vlekken verwijderenBlaas of schraap snel zoveel mogelijk van het kurkumapoeder weg en vermijd wrijven. Strooi daarnaast wat bloem of maïsmeel op de vlekken en laat het intrekken. Spoel het gebied daarna af met water en droog het af met een doek. Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, de resterende vlekken volledig verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om kurkuma vlekken uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel kurkuma vlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de kurkuma vlekken eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om kurkuma vlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.