Kussens waterafstotend maken met krachtige coatings

Je kussens zijn een belangrijk onderdeel van je comfort in huis. Of het nu gaat om sierkussens op de bank, kussens op je tuinmeubilair of kussens op je bed, je wilt ervoor zorgen dat ze beschermd zijn tegen vlekken en vocht. Met de NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun je je kussens eenvoudig waterafstotend maken en zo hun levensduur verlengen. In dit artikel leggen we uit hoe je dit kunt doen.

Waarom jij je kussens waterafstotend moet maken

Kussens waterafstotend makenHet waterafstotend maken van je kussens biedt verschillende voordelen:

 • Bescherming tegen vlekken: Waterafstotende kussens zijn minder vatbaar voor vlekken en morsen, omdat vocht niet in de stof kan doordringen.
 • Verlengde levensduur: Door je kussens waterafstotend te maken, voorkom je dat ze voortijdig verslijten door vocht en vuil.
 • Gemakkelijker schoonmaken: Waterafstotende kussens zijn eenvoudiger schoon te maken omdat vuil en vlekken niet in de stof trekken.
 • Behoud van uiterlijk: Je kussens behouden hun oorspronkelijke uiterlijk en blijven er fris uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik.

Voordelen van de NC Nano coating voor Textiel voor je binne- en buitenkussens

De NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl is speciaal ontworpen om textiel en stoffen waterafstotend te maken en biedt verschillende voordelen:

 • Diepe impregneer: De coating dringt diep door in de vezels van de stof, waardoor een duurzame waterafstotende laag ontstaat.
 • Geschikt voor diverse textielsoorten: Deze coating kan worden gebruikt op verschillende soorten textiel, waaronder katoen, polyester en meer.
 • Snelle drogende tijd: Na het aanbrengen droogt de coating snel, waardoor je je kussens snel weer kunt gebruiken.
 • Langdurige bescherming: NC Nano Coating biedt langdurige bescherming, zelfs na herhaaldelijk gebruik en blootstelling aan vocht.

Hoe jij je kussens waterafstotend maakt met een krachtige coating

Het waterafstotend maken van je kussens met NC Nano Coating is eenvoudig en kan in een paar stappen worden gedaan:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je kussens schoon en droog zijn voordat je begint. Reinig eerst grondig met onze NC Textielreiniger.
 2. Applicatie: Breng de coating gelijkmatig aan op de stof van de kussens met behulp van een zachte doek of spons. Zorg ervoor dat je alle delen van de kussens bedekt.
 3. Uitharding: Laat de coating drogen en uitharden volgens de instructies op de verpakking. Dit duurt meestal enkele uren tot een dag, afhankelijk van de omstandigheden.

Geniet van droge en frisse kussens

Met NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun je je kussens eenvoudig waterafstotend maken en genieten van droge en frisse kussens, zelfs als er per ongeluk gemorst wordt. Of het nu gaat om binnen- of buitenkussens, deze coating biedt een effectieve oplossing om ze te beschermen tegen vocht en vlekken. Impregneer je kussens met NC Nano Coating en verleng hun levensduur, zodat ze je nog vele comfortabele uren kunnen bieden.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.