Leder en leer schoonmaken

In deze blog post lees je alles over je leer schoonmaken kan, zodat het er weer als nieuw uitziet.Ā Of het nu gaat om je favorieten schoenen of leren jas, deze krijg je weer schoon in een mum van tijd.

Nanocoating.nl heeft allesĀ omĀ leer schoon te maken

Leder en leer schoonmakenToch moetĀ je jouw leren voorwerpen van tijd tot tijd wassen vanwege vlekken, vetvlekken en bacteriĆ«n. Omdat leer een speciaal materiaal is, vereist het een andere reiniging dan andere materialen. In dit artikel vindĀ je enkele snelle en eenvoudige tips voor het onderhoud van leer, zodatĀ je producten er weer als nieuw uitzien.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, leer weer helemaal schoon krijgen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om leer weer mooi te krijgen. Het is een speciale nanoreiniger onder andere geschikt voor leder.

Zo maak jij leder weer helemaal schoon

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat hetĀ leer niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van hetĀ vuil eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen omĀ je leer weer grondig schoon te krijgen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met eenĀ witte padĀ of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je leer met deĀ NC Nano coating voor Textiel.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.