Je leer waterafstotend maken met krachtige coatings

Heb je ooit gewenst dat je leren schoenen, jassen of tassen waterafstotend zouden zijn? Het is nooit leuk om je geliefde leren items doorweekt te zien worden in een regenbui. Met de NC Nano Coating voor Textiel, Leder en Suede van Nanocoating.nl kun je je leer waterafstotend maken en beschermen tegen vocht. In dit artikel leggen we uit hoe je dit kunt doen.

Waarom jij je leer waterafstotend moet maken

Leer waterafstotend makenHet waterafstotend maken van leer biedt verschillende voordelen:

 • Bescherming tegen vocht: Waterdruppels parelen van het leer af, waardoor het vocht niet kan binnendringen.
 • Voorkomen van vlekken: Waterafstotend leer is minder vatbaar voor vlekken en vuil, omdat het oppervlak moeilijker doordringbaar is.
 • Langer mooi: GeĂŻmpregneerd leer blijft langer mooi en gaat langer mee.
 • Gemakkelijker schoonmaken: Schoonmaken wordt eenvoudiger omdat vuil en vlekken niet in het leer kunnen trekken.

Voordelen van de NC Nano coating voor Textiel, Leder en Suede

De NC Nano Coating voor Textiel, Leder en Suede van Nanocoating.nl is speciaal ontworpen om leer waterafstotend te maken en biedt verschillende voordelen:

 • Diepe impregneer: De coating dringt diep door in de leervezels, waardoor een duurzame en effectieve waterafstotende laag ontstaat.
 • Geschikt voor diverse leer- en suede-soorten: Deze coating kan worden gebruikt op verschillende soorten leer, inclusief suede.
 • Ademend: De ademende eigenschappen van het leer blijven behouden, waardoor je voeten comfortabel blijven in waterdichte schoenen.
 • Lange levensduur: NC Nano Coating biedt langdurige bescherming, zelfs na herhaaldelijk dragen en blootstelling aan vocht.

Hoe jij je leer eenvoudig waterafstotend maakt

Het waterafstotend maken van leer met NC Nano Coating is eenvoudig:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het leer schoon en droog is voordat je begint. Reinig eerst grondig met onze NC Textielreiniger.
 2. Applicatie: Breng de coating gelijkmatig aan op het leer met behulp van een zachte doek of spons. Zorg ervoor dat je alle delen van het leer bedekt.
 3. Uitharding: Laat het leer drogen en uitharden volgens de instructies op de verpakking.

Geniet van droog en mooi leer

Met NC Nano Coating voor Textiel, Leder en Suede van Nanocoating.nl kun je al je leren items waterafstotend maken en beschermen tegen de elementen. Geniet van droog en mooi leer, zelfs als het weer tegenzit. Of het nu je leren schoenen, jas, tas of andere items zijn, geĂŻmpregneerd leer zorgt ervoor dat ze er als nieuw uitzien en langer meegaan. Maak je leer waterafstotend met NC Nano Coating en ervaar de voordelen zelf.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.