Lijm verwijderen uit kleding

Stap voor stap helpen we je lijm uit je kleding te krijgen nadat het erin is gekomen door knutselen of klussen. Verschillende soorten lijm vereisen verschillende verwijderingsmethoden om de vlekken er minder smerig uit te laten zien en beter hanteerbaar te maken. In deze blog post gaan we na hoe je de verschillende methoden voor het effectief verwijderen van lijmresten het beste kunt gebruiken, ook al lijken sommige daarvan op het eerste gezicht wat vreemd. Met deze tips kan je lijmresten volledig en gemakkelijk verwijderen.

Nanocoating.nl heeft alles om lijm te verwijderen uit je kleding

Lijm Verwijderen uit KledingWij helpen je superlijm en lijm op waterbasis uit stof te verwijderen, hoe zorgvuldig je ook hebt opgelet tijdens het knutselen of repareren van iets en de lijm per ongeluk op je kleding hebt gekregen. Er bestaan verschillende manieren om lijm weer uit je kleding te krijgen.

Een vande beste is met onze NC Textielreiniger. Hiermee kan je, met de juiste stappen, lijm uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om lijm uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel lijm uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de lijm eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om lijm uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Cabriodak reinigen en schoonmaken

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.