Lippenstiftvlekken verwijderen uit je kleding

Als je klaar bent om de deur uit te gaan, maar een felrode vlek ziet op je nieuwe witte blouse, is dat helaas iets wat we allemaal wel eens meemaken. Of het nu komt door je eigen make-up routine of doordat je partner een vlek heeft achtergelaten, niemand wil zo'n kleurrijke lippenstiftvlek. Gelukkig kun je lippenstiftvlekken eenvoudig verwijderen met schoonmaakmiddelen van Nanocoating.nl.

Nanocoating.nl heeft alles om lippenstift vlekken te verwijderen uit je kleding

Lippenstiftvlekken verwijderenVoordat je met de behandeling begint, dept u de vlek voorzichtig met een tissue om eventuele olieresten te verwijderen. Je kan er ook een stukje tape op plakken en het er voorzichtig aftrekken, waarbij e jerop moet letten dat je kostbare materialen zoals zijde en satijn niet beschadigt. Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, lippenstiftvlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om lippenstiftvlekken uit kleding te halen. Haal daarom vandaag nog een fles NC Textielreiniger van Nanocoating.nl, zet het in je keukenkastje naast de andere schoonmaakmiddelen. Zo weet je dat je alle vlekuitdagingen aan kan!

Zo verwijder je snel lippenstiftvlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de lippenstiftvlek eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om lippenstiftvlek uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Rode wijn vlek verwijderen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.