Make up vlekken verwijderen

Make up vlekken verwijderenIn deze blog postĀ geven we tips omĀ je te helpen hardnekkige make-upvlekken opĀ je kleding, bank of tapijt te verwijderen.Ā Misschien kan je het wel, wil je net de deur uit en zie je net een hardnekkige make-upvlek in je kleding. Niet getreurd, in deze blog post lees je alles over hoe je deze make up vlekken verwijderen kan.

Nanocoating.nl heeft allesĀ omĀ make up vlekken te verwijderen uit je kleding

Bepaal eerst wat voor soort vlek het is - lippenstift, mascara, eyeliner of foundation.Ā Iedere make up vlek heeft zo z'n eigen methode om het goed te verwijderen. Maar met onze NC Textielreiniger kan je bijna alle make up vlekken verwijderen.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, make up vlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om make up vlekkenĀ uit kleding te halen. Deze nanoreiniger is altijd om als redder in nood in je keukenkastje te hebben staan.

Zo verwijder je snel make up vlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de make up vlekken eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om make up vlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met eenĀ witte padĀ of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met deĀ NC Nano coating voor Textiel.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.