Marmer impregneren met Nano Coatings

Het impregneren van marmeren oppervlakken kan een geweldige manier zijn om de schoonheid ervan te behouden, de levensduur te verlengen en op lange termijn geld te besparen. Marmer is een mooie, duurzame steen die veel wordt gebruikt, ook in keukens als aanrechtblad, maar zonder goed onderhoud kan het na verloop van tijd groezelig worden of vlekken krijgen. Om ervoor te zorgen dat het marmer lang meegaat en er jarenlang mooi blijft uitzien, moet er een beschermlaag of impregneermiddel in het marmer worden geïmpregneerd. In deze gids wordt het belang van het impregneren van marmer uitgelegd, de voorbereiding van een oppervlak voor het impregneren geschetst en een stap-voor-stap handleiding gegeven om je te helpen de beste resultaten te verkrijgen. Als je jouw marmeren oppervlakken goedkoop mooi en beschermd wilt houden, dan is impregneren met nano coating de juiste oplossing!

Hierom zou je jouw marmer moeten impregneren met nano coating

Marmer impregneren kan tegenwoordig, met de vier belangrijkste voordelen in het achterhoofd. Vlekken en verkleuring door vuil, olie en andere verontreinigingen kunnen worden voorkomen, evenals het doorsijpelen van vocht dat na verloop van tijd kan leiden tot barsten en afbrokkeling van het oppervlak. Bovendien wordt bescherming tegen slijtage geboden, waardoor de levensduur van marmeren oppervlakken aanzienlijk wordt verlengd. Verder kan op lange termijn geld worden bespaard doordat reparaties of vervangingen minder vaak nodig zijn omdat de schade tot een minimum wordt beperkt. Al deze redenen maken het gemakkelijk te begrijpen waarom het impregneren van je marmer een wijs besluit is.

Nano coating gebruiken voor je marmer

Nu je weet waarom je jouw marmer moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van beschermd marmer.

Marmer

  1. NC SteenreinigerKoop onze NC Steenreiniger (ook voor marmer) en maak hiermee je marmer eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor steen, tegel en beton: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor steen, tegel en beton (ook voor marmer) gebruiken om je marmer te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Natuursteen impregneren

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.