Mascara uit kleding verwijderen

Mascara is waarschijnlijk de meest gebruikte make-up, en veel mensen hebben ervaren hoe moeilijk het is om mascaravlekken uit kleding te verwijderen. Vooral op witte stoffen zijn deze hardnekkige strepen duidelijk zichtbaar. Gelukkig bieden wij enkele handige tips om te helpen mascara uit kleding te krijgen - vooral als het is opgedroogd.

Nanocoating.nl heeft alles om mascara te verwijderen uit je kleding

Mascara uit kleding verwijderenLaat de mascara eerst goed drogen voordat je het van de kleding probeert te verwijderen, zodat je het niet in de stof wrijft en de grove stukken er gemakkelijk af kunt schrapen. Gebruik een speciale vlekverwijderaar zoals onze NC Textielreiniger om de rest van de vlek te behandelen; lees hier alles over het gebruik van dit product voor het beste resultaat.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, mascara uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om mascara uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel mascara uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de mascara eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om mascara uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Olie en smeervlekken verwijderen

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
‚úÖ¬†Gratis verzending vanaf ‚ā¨30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.