Bescherm je matras door deze te impregneren

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je matras kunt beschermen tegen vlekken en morsen? Met de NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun jij je matras impregneren en een onzichtbare beschermlaag creëren die voorkomt dat vlekken zich kunnen hechten. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat kunt doen.

Waarom jij je matras moet impregneren?

Matras impregnerenJe matras is een investering in een goede nachtrust, en het is belangrijk om deze te beschermen tegen mogelijke schade. Het impregneren van je matras met NC Nano Coating voor Textiel biedt meerdere voordelen:

  • Vlekbestendigheid: De nano coating voorkomt dat vloeistoffen en vlekken diep in je matras doordringen, waardoor je matras langer schoon blijft.
  • Hygiëne: Door het verminderen van vlekken en vloeistofopname, draagt de coating bij aan een hygiënischere slaapomgeving.
  • Langer meegaan: Je matras blijft langer in goede staat, wat de levensduur ervan verlengt.

Hoe jij je matras impregneert met NC Nano coating voor textiel

Je matras impregneren met NC Nano Coating voor Textiel is een eenvoudig proces dat je zelf kunt uitvoeren. Volg deze stappen:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je matras schoon en droog is voordat je begint. Maak het matras ook schoon met de NC Textielreiniger.
  2. Goede ventilatie: Werk in een goed geventileerde ruimte om dampen in te ademen.
  3. Spuit gelijkmatig: Schud de fles met de nano coating goed en spuit het gelijkmatig over het oppervlak van je matras.
  4. Uitsmeren: Gebruik een schone, niet-pluizende doek om de coating gelijkmatig over het hele matrasoppervlak te verdelen.
  5. Drogen: Laat je matras volledig drogen voordat je het opnieuw bedekt met beddengoed.

Onderhoud en herhaling

Na het impregneren van je matras met NC Nano Coating voor Textiel, is het belangrijk om het goed te onderhouden. Was je beddengoed volgens de wasinstructies en vermijd agressieve reinigingsmiddelen die de coating kunnen aantasten. Als je merkt dat de waterafstotendheid afneemt, kun je de coating herhalen om de bescherming te vernieuwen.

Geniet van een beschermd matras

Met NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl kun je van een beschermd matras genieten. Je hoeft je geen zorgen te maken over morsen, vlekken of vloeistoffen die je matras beschadigen. Impregneer je matras vandaag nog en slaap met gemoedsrust, wetende dat je investering goed beschermd is.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.