Mayonaise vlekken verwijderen

Mayonaise vlekken verwijderenIn deze blog post gaan wij je uitleggen hoe je mayonaise vlekken van verschillende oppervlakken kunt verwijderen en je de nodige producten te geven om dat meteen te doen. Een klodder mayonaise op ej kleding of stoffen bank kan voor vervelende vlekken zorgen als je deze niet snel en grondig schoonmaakt.

Nanocoating.nl heeft alles om mayonaise vlekken te verwijderen uit je kleding

Dep met een lichte doek schoonmaakazijn of groene zeep op mayonaisevlekken op e jbank, tapijt of vloerkleed om ze gemakkelijk te verwijderen. Spoel daarna het behandelde oppervlak goed af met schoon water en droog het goed af. Maak de vlek vervolgens grondig schoon met een speciale vlekkenreiniger.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, mayonaise vlekken uit je kleding of bank verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om mayonaise vlekken uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel mayonaise vlekken uit je kleding of bank

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de mayonaise vlek eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om mayonaisevlek uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Sinaasappel vlekken verwijderen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.