Nagellak verwijderen uit kleding

Nagellak kan je gemakkelijk verwijderen uit je favoriete blouse, tafelkleed of tapijt als er een ongelukje gebeurt en er vlekken op je kleding komen! Handel snel voordat de nagellak opdroogt om hardnekkige vlekken te voorkomen - wassen alleen volstaat niet. Nagellak verwijderen uit kleding kan onze textielreiniger, maar wees er dan wel snel bij. Het is daarom verstandig om onze textielreiniger altijd in een keukenkastje paraat te hebben.

Nanocoating.nl heeft alles om nagellak te verwijderen uit je kleding

Nagellak verwijderen uit kledingVoordat je de deur uitgaat en met hardnekkige nagellakvlekken in je kleren komt te zitten van te kort opgedroogde nagels of een potje dat je in je haast hebt omgestoten, doe je snel een laagje op je nagels. Nagellak in kleding is hardnekkig, dus wassen krijgt het er niet uit. Gelukkig kan je eenvoudig nagellak verwijderen uit kleding.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, nagellak uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om nagellak uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel nagellak uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de nagellak eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om nagellak uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Roestvlekken verwijderen

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
‚úÖ¬†Gratis verzending vanaf ‚ā¨30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.