Nagellak verwijderen uit kleding

Nagellak kan je gemakkelijk verwijderenĀ uit je favoriete blouse, tafelkleed of tapijt als er een ongelukje gebeurt en er vlekken opĀ je kleding komen! Handel snel voordat de nagellak opdroogt om hardnekkige vlekken te voorkomen - wassen alleen volstaat niet.Ā Nagellak verwijderen uit kleding kan onze textielreiniger, maar wees er dan wel snel bij. Het is daarom verstandig om onze textielreiniger altijd in een keukenkastje paraat te hebben.

Nanocoating.nl heeft allesĀ omĀ nagellak te verwijderen uit je kleding

Nagellak verwijderen uit kledingVoordat je de deur uitgaat en met hardnekkige nagellakvlekken in je kleren komt te zitten van te kort opgedroogde nagels of een potje dat je in je haast hebt omgestoten, doe je snel een laagje op je nagels. Nagellak in kleding is hardnekkig, dus wassen krijgt het er niet uit. Gelukkig kan je eenvoudig nagellak verwijderen uit kleding.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, nagellakĀ uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om nagellakĀ uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel nagellak uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de nagellak eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om nagellak uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met eenĀ witte padĀ of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met deĀ NC Nano coating voor Textiel.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.