Olie en smeervlekken verwijderen uit kleding

In deze blogpostĀ vind je eenĀ veelgebruikte methodeĀ om elk materiaal weer schoon te krijgen als er smeerolie, schoensmeer of kettingvet opĀ je kleding, tapijt of vloerkleed is gekomen. Je kan direct op Nanocoating.nl de benodigdheden bestellen om voortaan direct de vlekken aan te pakken.

Nanocoating.nl heeft allesĀ omĀ olie en smeervlekken te verwijderen uit je kleding

Olie en smeervlekken verwijderen uit kledingDe hitte van het water in de wasmachine kan ervoor zorgen dat olievlekken en smeervlekken zich aan de vezels van de stof hechten, waardoor ze bijna onmogelijk te verwijderen zijn. Daarom mag kleding met vetvlekken niet direct in de wasmachine worden gegooid.Ā Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, olievlekken en smeervlekkenĀ uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal omĀ olie en smeervlekken uit kleding te halen.

Zo verwijder je snelĀ olie en smeervlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de olie en smeervlekken eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om olie en smeervlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met eenĀ witte padĀ of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met deĀ NC Nano coating voor Textiel.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.