Olie en smeervlekken verwijderen uit kleding

In deze blogpost vind je een veelgebruikte methode om elk materiaal weer schoon te krijgen als er smeerolie, schoensmeer of kettingvet op je kleding, tapijt of vloerkleed is gekomen. Je kan direct op Nanocoating.nl de benodigdheden bestellen om voortaan direct de vlekken aan te pakken.

Nanocoating.nl heeft alles om olie en smeervlekken te verwijderen uit je kleding

Olie en smeervlekken verwijderen uit kledingDe hitte van het water in de wasmachine kan ervoor zorgen dat olievlekken en smeervlekken zich aan de vezels van de stof hechten, waardoor ze bijna onmogelijk te verwijderen zijn. Daarom mag kleding met vetvlekken niet direct in de wasmachine worden gegooid. Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, olievlekken en smeervlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om olie en smeervlekken uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel olie en smeervlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de olie en smeervlekken eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om olie en smeervlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Tomatensaus vlekken verwijderen

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.