Paardendekens Impregneren met Nano Coatings

Paardendekens kunnen permanent worden beschermd tegen vocht en vuil door deze te impregneren met nano coating. Impregneren is een proces waarbij een waterafstotende spray op de paardendeken wordt aangebracht, waardoor deze bestand is tegen slijtage. In deze gids wordt uitgelegd hoe impregneren op paardendekens werkt, welke soorten producten beschikbaar zijn en welke tips er zijn voor een juiste toepassing.

Na het lezen van dit artikel zou iemand alle noodzakelijke kennis moeten hebben om de deken van zijn paard er jarenlang mooi uit te laten zien. Daarom wordt hier uitleg gegeven over het impregneren van paardendekens.

Hierom zou je jouw paardendeken moeten impregneren met nano coating

paardendeken impregneren met nano coatingsPaardendekens kunnen door gebruik van nano coatings worden beschermd tegen vocht, vuil en andere elementen die de vezels kunnen beschadigen. Het aanbrengen van dergelijke producten is eenvoudig omdat ze in een spuitfles of spuitbus zitten en geen speciale materialen of kennis vereisen.

Paardendekens impregneren met nano coating is een betaalbare manier om op lange termijn te besparen en ze niet regelmatig te hoeven vervangen. Er is een grote verscheidenheid aan impregneermiddelen voor paardendekens beschikbaar, van sprays tot spuitbussen en wassen, voor elk wat wils.

Nano coating gebruiken voor je paardendeken

Nu je weet waarom je jouw paardendeken moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van een beschermde paardendeken.

Paardendeken beschermen

  1. NC Textielreiniger: Koop onze NC Textielreiniger en maak hiermee je paardendeken eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor textiel: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor textiel gebruiken om je paardendeken te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Oprit impregneren

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.