Parasol schoonmaken met deze handige tips

Maak je parasol gemakkelijk zelf schoon met onze tips en het stappenplan. Zo kan je weer heerlijk onder een mooie, schone parasol zitten in plaats van teleurgesteld te zijn door vuil en viezigheid op de parasol na een investering in een parasol. Een parasol schoonmaken is veel beter dan te moeten betalen voor een speciale schoonmaakdienst. Je kan dit klusje echt wel zelf doen!

Nanocoating.nl heeft alles om je parasol schoon te maken

Parasol schoonmakenEen parasol kan veel voordelen opleveren voor je tuin, en is verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen. Om er het maximale uit te halen, is goed onderhoud en schoonmaken essentieel. Je parasol schoonmaken en mooi houden is met onze krachtige nanoreiniger een fluitje van ee cent!

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, jouw parasol schoonmaken en mooi houden. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om jouw parasol schoon te maken.

Zo maak jij jouw parasol goed schoon

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat je parasol niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van het vuil eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om je parasol schoon te maken:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je parasol met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Nagellak verwijderen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.