Rode wijn vlek verwijderen

Misschien vraag je je af wat de beste manier is om een rode wijnvlek te verwijderen. Wij hebben de meest effectieve methode voor je uiteengezet in deze blog post. Om je te helpen dit frustrerende probleem aan te pakken, of het nu op je blouse, tafelkleed of bank is.

Nanocoating.nl heeft alles om rode wijn vlekken te verwijderen uit je kleding

Rode wijn vlekken verwijderenBehandel de vlek onmiddellijk om te voorkomen dat de wijn in de stof trekt en het verwijderen van de vlek een stuk moeilijker maakt. Laat de vlek niet opdrogen! Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, rode wijn vlekken uit je kleding, bank en dergelijke verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om rode wijn vlekken te verwijderen. Zet deze bij je schoonmaakmiddelen zodat je je geen zorgen meer hoeft te maken dat je die acute rode wijn vlekken niet direct kan aanpakken!

Zo verwijder je snel rode wijn vlekken

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het materiaal niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de rode wijn vlek eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om rode wijn vlek uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Stoffen bank schoonmaken

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.