Roest verwijderen uit kleding

In deze blog post bespreken we hoe roestvlekken in kleding ontstaan en geven we tips om ze te verwijderen. Roestvlekken in kleding zijn lelijk en vervelend, maar gelukkig zijn ze met de juiste aanpak eenvoudig te verwijderen. Gelukkig is roest verwijderen uit kleding een fluitje van een cent met de juiste producten.

Nanocoating.nl heeft alles om roest te verwijderen uit je kleding

Roest verwijderen uit kledingOxidatie zorgt ervoor dat staal gaat roesten, waardoor de bruine laag op het metaal ontstaat. Roestvlekken op kleding kunnen ontstaan wanneer je per ongeluk buiten tegen een kastscharnier, schroef of spijker stoot. Deze kleine, bruine vlekken kunnen moeilijk uit kleding te verwijderen zijn, maar zijn niet onmogelijk met de juiste tips.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, roest uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om roest uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel roest uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de roest eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om roest uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Stuifmeel verwijderen uit kleding

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.