Schoenen en Sneakers Impregneren met Nano Coatings

Iedereen weet dat het in ons land overvloedig regent. Wat niemand wil is dat zijn mooie sneakers of schoenen helemaal doorweekt raken nadat hij in een plas water is gestapt, vooral als het materiaal van de schoen zachter is. Gelukkig is het mogelijk om je schoenen en sneakers waterdicht te maken met een waterafstotende spray.

Deze gids geeft informatie over welke producten moeten worden gebruikt en hoe een snelle en effectieve bescherming kan worden bereikt.

Hierom zou je jouw schoenen en sneakers moeten impregneren met nano coating

Schoenen en sneakers impregneren met nano coatingsEen impregneermiddel op basis van nano coating kan worden gebruikt om schoenen en sneakers langer mooi te houden. Met het gebruik van dit product kan de levensduur van schoeisel worden verlengd, vooral bij sneakers die bedoeld zijn om buiten te worden gedragen.

Bovendien bevatten impregneermiddelen UV-blokkers die helpen beschermen tegen verbleken bij langdurige blootstelling aan zonlicht. Een enkele toepassing van waterafstotende spray duurt niet meer dan 30 minuten en is transparant, wat betekent dat het de kleur van de schoenen of sneakers niet verandert. Al deze voordelen maken het waterdicht maken tot een overbodige luxe bij gebruik van een impregneermiddel.

Nano coating gebruiken voor je schoenen en sneakers

Nu je weet waarom je jouw schoenen en sneakers moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van beschermde schoenen en sneakers.

Schoenen en sneakers

  1. NC Textielreiniger: Koop onze NC Textielreiniger en maak hiermee je schoenen eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor textiel: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor textiel gebruiken om je schoenen te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Tuinkussens impregneren

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
‚úÖ¬†Gratis verzending vanaf ‚ā¨30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.