Schutting Imprengeren met Nano Coatings

Het impregneren van houten schutting is een geweldige manier om langdurige bescherming tegen weersinvloeden te bieden en kan houtrot, houtverkleuring en kromtrekken door blootstelling aan water helpen voorkomen. Bovendien houdt het insecten, waaronder houtworm, weg en weert het ander ongedierte dat het hout zou kunnen proberen te beschadigen. Het impregneren van houten schuttingen is voordelig en eenvoudig zelf te doen, wat resulteert in blijvende schoonheid en een lange levensduur gedurende jaren. Hier vind je meer informatie over hoe het impregneren van houten schuttingen werkt en waarom het nu moet gebeuren.

Hierom zou je jouw schutting moeten impregneren met nano coating

Schutting impregneren met nano coatingsBescherming tegen vocht wordt geboden door houten schuttingen te impregneren, waardoor een barrière wordt gevormd die water en andere vloeistoffen afstoot en de houten schutting er jarenlang mooi uit blijft zien. Ongedierte zoals houtworm en kevers kunnen het hout niet binnendringen en beschadigen door de impregnering, die alle kieren en spleten afsluit. De natuurlijke kleur van het hout blijft behouden doordat het niet wordt blootgesteld aan zonlicht en andere UV-stralen, die verkleuring kunnen veroorzaken. De natuurlijke duurzaamheid van het hout wordt verbeterd met een extra beschermingslaag waardoor het bestand is tegen slijtage door weersinvloeden.

Nano coating gebruiken voor je schutting

Nu je weet waarom je jouw schutting moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van een beschermde schutting.


Schutting impregneren

  1. NC Houtreiniger: Koop onze NC Houtreiniger en maak hiermee je schutting eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor hout: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor hout gebruiken om je schutting te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Parasol impregneren

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.