Sinaasappel vlekken verwijderen

Sinaasappel vlekken verwijderenIn deze blog post lees je tips om zonder problemen sinaasappel vlekken uit je kleding te verwijderen. Voorkom morsen en vlekken met deze handige tips. Op deze pagina geven wij je alle praktische tips om vervelende sinaasappel vlekken uit je kleding, stoffen meubels of tapijten te verwijderen.

Nanocoating.nl heeft alles om sinaasappel vlekken te verwijderen

Begin met het spoelen van de stof en laat het kledingstuk vervolgens weken in een lauw sopje om sinaasappelsapvlekken uit kleding te verwijderen. Als dit niet werkt, gebruik dan een speciale vlekkenverwijderaar voor verdere verwijdering.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, sinaasappel vlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om sinaasappel vlekken uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel sinaasappel vlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de vlek eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om sinaasappel vlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Jus vlekken verwijderen

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.