Sinaasappel vlekken verwijderen

Sinaasappel vlekken verwijderenIn deze blog post leesĀ je tips om zonder problemenĀ sinaasappel vlekken uit je kleding te verwijderen. Voorkom morsen en vlekken met deze handige tips.Ā Op deze pagina geven wijĀ je alle praktische tips om vervelende sinaasappel vlekken uit jeĀ kleding, stoffen meubels of tapijten te verwijderen.

Nanocoating.nl heeft allesĀ omĀ sinaasappel vlekken te verwijderen

Begin met het spoelen van de stof en laat het kledingstuk vervolgens weken in een lauw sopje om sinaasappelsapvlekken uit kleding te verwijderen. Als dit niet werkt, gebruik dan een speciale vlekkenverwijderaar voor verdere verwijdering.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, sinaasappel vlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om sinaasappel vlekken uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel sinaasappel vlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de vlek eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om sinaasappel vlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met eenĀ witte padĀ of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met deĀ NC Nano coating voor Textiel.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.