Sneakers en schoenen schoonmaken doe je zo

Heb je geliefde sneakers of schoenen die er niet meer zo fris uitzien? Of het nu gaat om modieuze sneakers, sportschoenen, of dagelijkse schoenen, de NC Textielreiniger van Nanocoating.nl is de perfecte oplossing om jouw schoeisel moeiteloos schoon te maken en te laten stralen. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit kunt doen.

De uitdaging van schone sneakers en schoenen

Sneakers en schoenen schoonmaken en beschermenSneakers en schoenen zijn onderhevig aan dagelijkse slijtage en worden vaak blootgesteld aan stof, vuil, vlekken, en geurtjes. Het is essentieel om je schoenen regelmatig schoon te maken om ze in goede staat te houden en hun levensduur te verlengen.

Waarom kiezen voor de NC Textielreiniger?

De NC Textielreiniger van Nanocoating.nl is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van textiel, waaronder sneakers en schoenen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor NC Textielreiniger:

 • Diepe reiniging: NC Textielreiniger dringt door in de vezels van het textiel en verwijdert grondig vuil, vlekken en geurtjes.
 • Veiligheid: Het product is veilig te gebruiken op de meeste soorten textiel en veroorzaakt geen schade of verkleuring.
 • Makkelijk in gebruik: NC Textielreiniger is eenvoudig aan te brengen en vereist geen ingewikkelde schoonmaakprocedures.

Hoe gebruik je de NC Textielreiniger?

Het schoonmaken van sneakers en schoenen met NC Textielreiniger is een eenvoudig proces dat je zelf kunt uitvoeren. Volg deze stappen:

 1. Voorbereiding: Verwijder losliggend vuil en stof van je schoenen door ze af te kloppen of te borstelen.
 2. Test op een onopvallende plek: Voordat je begint, test je de NC Textielreiniger op een klein, onopvallig deel van je schoenen om te controleren of er geen verkleuring optreedt.
 3. Aanbrengen van de reiniger: Schud de fles goed en breng de NC Textielreiniger royaal aan op het textiel van je schoenen.
 4. Laat het product inwerken: Laat de NC Textielreiniger enkele minuten inwerken om het vuil, de vlekken en geurtjes los te maken.
 5. Schrobben: Gebruik een zachte borstel of spons om het textiel voorzichtig te schrobben en het vuil te verwijderen.
 6. Afnemen: Neem je schoenen af met een schone doek of spons om overtollig product en vuil te verwijderen.
 7. Laat drogen: Laat je schoenen volledig drogen voordat je ze weer draagt.

Regelmatig onderhoud

Om je sneakers en schoenen in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud belangrijk. Hier zijn enkele tips:

 • Verwijder inlegzolen: Haal de inlegzolen uit je schoenen en laat ze apart luchten.
 • Snelle vlekkenverwijdering: Behandel verse vlekken onmiddellijk om te voorkomen dat ze permanent worden.
 • Periodieke reiniging: Gebruik NC Textielreiniger om je sneakers en schoenen periodiek schoon te maken en te beschermen tegen toekomstige vervuiling.

Met de NC Textielreiniger van Nanocoating.nl kun jij jouw sneakers en schoenen moeiteloos schoonmaken en ze in uitstekende staat houden. Of je nu een sneakerfanaat bent of gewoon op zoek bent naar schoon en fris schoeisel, deze reiniger zorgt ervoor dat jouw favoriete paar er altijd goed uitziet en lekker ruikt!

Wil je minder schoonmaken of het schoonmaken vereenvoudigen? Gebruik dan onze NC Nano coating voor textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.