Spiegel schoonmaken met een krachtige nano glasreiniger

Spiegel schoonmakenSchone spiegels zouden een vast onderdeel van jouw schoonmaakroutine moeten zijn. Schone spiegels zien er niet alleen goed uit, maar kunnen ook het zicht verbeteren en het risico op vermoeide ogen of hoofdpijn door schittering verminderen. Door jouw spiegels regelmatig schoon te maken, voorkom je dat stof, vingerafdrukken en ander vuil zich op het oppervlak ophopen, waardoor het moeilijk wordt ze te gebruiken voor bijvoorbeeld het aanbrengen van make-up of scheren. Bovendien kunnen schone spiegels elke kamer in jouw huis opfleuren en een uitnodigende sfeer scheppen. De tijd nemen om jouw spiegels wat op te frissen is een gemakkelijke manier om elke ruimte een fris tintje te geven.

Nanocoating.nl heeft alles om je spiegel schoon te maken

Wanneer je jouw spiegels schoonmaakt, begin je met het afstoffen van het oppervlak met een zachte doek of een plumeau. Gebruik vervolgens onze NC Glasreiniger en een pluisvrije doek om het glas voorzichtig met ronddraaiende bewegingen schoon te vegen. Als jouw spiegel erg vuil is, kan je jouw eigen reinigingsoplossing maken met gelijke delen witte azijn en warm water. Voor extra glans maakt je het af met alcohol en een andere droge, pluisvrije doek. Maak ook de lijst van de spiegel schoon, want ook daar hoopt zich na verloop van tijd vuil op.

Zo maak jij jouw spiegel stralend schoon

Test altijd eerst even de NC Glasreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het spiegel niet aantast. Test een stukje door het in te sprayen en 5 minuten in te laten trekken. Maak het vervolgens schoon met water en een droge doek. Verwijderen zoveel mogelijk van het vuil eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om je spiegel schoon te maken:

  1. Spiegel insprayen met de NC Glasreiniger.
  2. Laat het minimaal 5 minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of microvezelspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met voldoende water en een droge microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je spiegel met de NC Nano coating voor Glas.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Glazen douchewand schoonmaken

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.