Steigerhout behandelen met Nano Coatings

Een waterdichte beschermlaag op steigerhout kan worden aangebracht door een coating op basis van nanotechnologie. Ook het vermogen van vuil- en vetresten om zich aan het hout te hechten wordt door deze coating verminderd. Als specifiek voor hout een nanocoating wordt gekocht, bevat deze vaak toevoegingen die schimmel- en algenvorming (groene aanslag) tegengaan.

Dit maakt het een ideale behandeling voor meubels die gedurende langere tijd aan een buitenomgeving worden blootgesteld. Om een wit of grijs wasresultaat te verkrijgen, kan de kleurloze nano-coating gemakkelijk over bestaande gekleurde beitsen worden aangebracht.

Hierom zou je jouw steigerhout moeten behandelen en impregneren met nano coating

Steigerhout behandelen met Nano CoatingsNano coating voor steigerhouten meubelen wordt aanbevolen om bescherming te bieden tegen invloeden van buitenaf. Vooral wanneer het meubel dagelijks wordt blootgesteld aan buitenomstandigheden zal de nano-coating gunstig blijken voor het weren van vocht en daarmee de levensduur verlengen.

Nano coating gebruiken voor je steigerhout

Nu je weet waarom je jouw steigerhout moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van beschermde steigerhouten meubels.

Steigerhout behandelen

  1. NC Houtreiniger: Koop onze NC Houtreiniger en maak hiermee je steigerhout eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voor hout: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je de NC Nano coating voor hout gebruiken om je steigerhout te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Jas impregneren

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
‚úÖ¬†Gratis verzending vanaf ‚ā¨30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.