Steigerhout behandelen met Nano Coatings

Een waterdichte beschermlaag op steigerhout kan worden aangebracht door een coating op basis van nanotechnologie. Ook het vermogen van vuil- en vetresten om zich aan het hout te hechten wordt door deze coating verminderd. Als specifiek voor hout een nanocoating wordt gekocht, bevat deze vaak toevoegingen die schimmel- en algenvorming (groene aanslag) tegengaan. Dit maakt het een ideale behandeling voor meubels die gedurende langere tijd aan een buitenomgeving worden blootgesteld. Om een wit of grijs wasresultaat te verkrijgen, kan de kleurloze nano-coating gemakkelijk over bestaande gekleurde beitsen worden aangebracht.

Hierom zou je jouwĀ steigerhout moeten behandelen en impregneren met nano coating

Steigerhout behandelen met Nano CoatingsNano coating voor steigerhouten meubelen wordt aanbevolen om bescherming te bieden tegen invloeden van buitenaf. Vooral wanneer het meubel dagelijks wordt blootgesteld aan buitenomstandigheden zal de nano-coating gunstig blijken voor het weren van vocht en daarmee de levensduur verlengen.

Nano coating gebruiken voor jeĀ steigerhout

Nu je weet waarom je jouw steigerhout moet impregneren rest alleen nog de vraag, wat heb ik nodig dan? Dat is heel eenvoudig. Met de volgende 2 producten kan jij jezelf verzekeren van beschermde steigerhouten meubels.

Steigerhout behandelen

  1. NC Houtreiniger:Ā Koop onzeĀ NC HoutreinigerĀ en maak hiermee jeĀ steigerhout eerst grondig schoon.
  2. NC Nano coating voorĀ hout: Nadat je stap 1 hebt afgerond kan je deĀ NC Nano coating voor houtĀ gebruiken omĀ je steigerhout te beschermen en impregneren met een krachtige nano coating.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.