Stoffen bank schoonmaken

Iedereen ploft na een lange dag graag neer op de bank, waardoor de bank een van de meest gebruikte voorwerpen in huis is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat vuil gemakkelijk in stoffen banken doordringt en dat ze af en toe een opfrisbeurt nodig hebben. Met deze tips kan jij jouw stoffen bank schoonmaken!

Nanocoating.nl heeft alles om je stoffen bank schoon te maken

Stoffen bank schoonmakenGebruik eerst een stofzuiger met een speciaal hulpstuk voor banken om je stoffen bank vrij te maken van kruimels en stof. Om pluizen of kleine bolletjes te verwijderen, pak je de pluizentondeuse die normaal voor kleding wordt gebruikt en trek je de stof strak terwijl e jde tondeuse over de zitvlakken beweegt. Zo ziet de bank er meteen nieuwer uit. Eenmaal vrij van stof en pluisjes is hij klaar om gereinigd te worden.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, jouw stoffen bank schoonmaken. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om je stoffen bank weer helemaal schoon en fris te maken. Naast stoffen banken is het ook uitermate geschikt voor kleding.

Zo maak jij jouw stoffen bank snel grondig schoon

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk vuil met de hand en een stofzuiger. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om je stoffen bank schoo te maken:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je stoffen bank met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Tandpasta vlekken verwijderen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.