Stuifmeel verwijderen uit kleding

Veel mensen hebben graag bloemen in huis, maar helaas kunnen pollen van de bloemen heel gemakkelijk vlekken maken op kleding. Vooral stuifmeelvlekken zijn moeilijk te verwijderen omdat ze zeer hardnekkig zijn. In het voorjaar kan stuifmeel snel vlekken maken als je buiten loopt. Gelukkig maken onze handige tips het gemakkelijk om stuifmeelvlekken uit kleding te verwijderen. Stuifmeel verwijderen uit kleding wordt ineens een fluitje van een cent met onze producten.

Nanocoating.nl heeft alles om stuifmeel te verwijderen uit je kleding

Stuifmeel Verwijderen uit KledingStuifmeelvlekken verschijnen snel op je kleding als je aan bloemschikken doet, per ongeluk langs een bos bloemen loopt of een boeket aanneemt. Vooral leliepollen kunnen grote vlekken veroorzaken die moeilijk te verwijderen zijn. Om je kleding te herstellen, volg  jede onderstaande stappen voor het verwijderen van stuifmeelvlekken.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, stuifmeel uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om stuifmeel uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel stuifmeel uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de stuifmeel eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om stuifmeel uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Zonnebrandvlekken verwijderen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.