Suede schoenen impregneren met krachtige coatings

Als je een paar prachtige suede schoenen hebt, wil je er natuurlijk voor zorgen dat ze er zo lang mogelijk als nieuw uitzien. Suede is een prachtig en luxe materiaal, maar het kan gevoelig zijn voor vlekken en beschadigingen door water. Gelukkig kun je je suede schoenen beschermen door ze te impregneren met de NC Nano Coating voor Textiel, Leder en Suede van Nanocoating.nl. In dit artikel leggen we uit hoe je dit kunt doen.

Waarom jij je suede schoenen impregneren moet

Suede schoenen impregnerenHet impregneren van je suede schoenen heeft verschillende voordelen:

 • Vermindering van vlekken: Met een beschermende coating zijn vlekken minder waarschijnlijk omdat vloeistoffen niet in het suede kunnen doordringen.
 • Verlengde levensduur: Je suede schoenen blijven er langer als nieuw uitzien omdat slijtage door vlekken en water wordt voorkomen.
 • Gemakkelijker onderhoud: Schoonmaken wordt een stuk eenvoudiger omdat vlekken en water niet in het suede trekken.
 • Behoud van uiterlijk: Je suede schoenen behouden hun oorspronkelijke uitstraling en blijven er stijlvol uitzien, zelfs na veelvuldig dragen.

Voordelen van de NC Nano coating voor Textiel, Leder en Suede voor je schoenen

De NC Nano Coating voor Textiel van Nanocoating.nl is speciaal ontworpen om textiel, leder en suede te beschermen tegen vlekken, water en vuil. Hier zijn enkele voordelen van deze coating:

 • Diepe bescherming: De coating dringt diep door in de vezels van het suede, waardoor een duurzame beschermingslaag ontstaat.
 • Geschikt voor diverse materialen: Deze coating kan worden gebruikt op suede, leder, textiel en meer.
 • Snel en gemakkelijk aan te brengen: De coating is eenvoudig aan te brengen en droogt snel, zodat je schoenen snel weer kunt dragen.
 • Langdurige bescherming: NC Nano Coating biedt langdurige bescherming, zelfs na herhaald dragen en blootstelling aan vlekken en water.

Hoe jij je suede schoenen eenvoudig impregneren kan

Het impregneren van je suede schoenen met NC Nano Coating is een eenvoudig proces dat je zelf kunt doen. Hier zijn de stappen:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat je suede schoenen schoon en droog zijn voordat je begint. Reinig eerst grondig met onze NC Textielreiniger.
 2. Applicatie: Breng de coating gelijkmatig aan op het suede van je schoenen met behulp van een zachte doek of spons. Zorg ervoor dat je alle delen van de schoenen bedekt.
 3. Uitharding: Laat de coating drogen en uitharden volgens de instructies op de verpakking. Dit duurt meestal enkele uren tot een dag, afhankelijk van de omstandigheden.

Geniet van prachtige suede schoenen

Met NC Nano Coating voor Textiel, Leder en Suede van Nanocoating.nl kun je je prachtige suede schoenen eenvoudig beschermen tegen vlekken en water. Of het nu gaat om je favoriete paar pumps, laarzen of sneakers, deze coating biedt effectieve bescherming zonder het uiterlijk of de textuur van suede aan te tasten. Impregneer je suede schoenen met NC Nano Coating en geniet van stijlvolle en langdurige schoenen die er altijd als nieuw uitzien.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Teakhout behandelen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.