Suède schoenen schoonmaken

Mensen blijven graag suède dragen, want de trend van die tijd is nooit weggeweest. Om het mooi te houden, moet je het goed verzorgen en indien nodig goed schoonmaken. Schoenne, jassen, laarzen en tassen zijn gemaakt van suède, genaamd velours, waardoor ze populair zijn voor dagelijks gebruik.

Door hun gevoeligheid voor vocht kunnen natte kleren suède echter gemakkelijk beschadigen, dus je moet oppassen dat het niet nat wordt. Dit is vooral belangrijk in de herfst en de winter, wanneer natte kleren onvermijdelijk zijn.

Nanocoating.nl heeft alles om suède schoenen schoonmaken

Suède schoenen schoonmakenLaat je niet afschrikken door de modderige en natte winter- en herfstdagen in Nederland! De tips van Nanocoating.nl zorgen ervoor dat je favoriete suède laarzen of veterschoenen zowel de zomer als de winter en herfst overleven. 

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, suède schoenen schoonmaken. Niet alleen schoenen maar ook andere kledingstukken van suède. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om onder andere suède schoenen schoon te maken.

Zo maak je jouw suède schoenen correct schoon

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van het zichtbare vuil eerst met een droge doek. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om je suède schoenen schoon te maken:

  1. Let op! Bij leder en suède de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je suède schoenen met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Parasol schoonmaken

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.