Tandpasta vlekken verwijderen uit kleding

Sta je in de ochtend je tanden te poetsen en knoei je een beetje. Ach, denk je is een beetje water valt wel mee. En ineens merk je, wacht eens even dit is een tandpasta vlek. Gelukkig kan je tandpasta vlekken makkelijk verwijderen.

Nanocoating.nl heeft alles om tandpasta vlekken te verwijderen uit je kleding

Tandpasta vlekken verwijderenAls je snel handelt, zijn tandpastavlekken gemakkelijk uit kleding te verwijderen. Als de vlek echter de tijd krijgt om op te drogen, zal hij veel moeilijker te verwijderen zijn, hoe vaak u het kledingstuk ook wast. Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, tandpasta vlekken uit je kleding verwijderen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om tandpasta vlekken uit kleding te halen.

Zo verwijder je snel tandpasta vlekken uit je kleding

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat het kledingstuk niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van de tandpasta vlekken eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om tandpasta vlekken uit je kleding te verwijderen:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je kleding met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk dan ook eens deze leestip: Vetvlekken verwijderen

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.