Tapijt schoonmaken

Tapijt schoonmakenBen je van plan om binnenkort je tapijt of vloerkleed te reinigen? In deze blog post delen we de manier hoe je dat doet met onze krachtige nanoreiniger voor textiel. Minimaal een keer per jaar is je tapijt toch echt aan de beurt om grondig aan te pakken. Alleen het stofzuigen maakt het tapijt niet dieper in de vezel schoon. Hiervoor is een krachtige reiniger nodig.

Nanocoating.nl heeft alles om je tapijt schoon te maken

Een stoomreiniger, gecombineerd met speciale reinigingsmiddelen, kan bijzonder nuttig blijken voor het verwijderen van levende huisstofmijten uit tapijten die niet kunnen worden verwijderd door gewoon te stofzuigen. Voordat een stoomreiniger wordt gebruikt, moet je er echter voor zorgen dat het tapijt of vloerkleed grondig wordt gestofzuigd.

Bij dagelijks gebruik ontstaat ongeveer 90% van de vlekken op tapijten of vloerkleden door vuile schoenen of ongelukjes zoals een glas rode wijn dat over het tapijt morst. Ook vacht van huisdieren en ander vuil hopen zich uiteindelijk op en vereisen een professionele reiniging. Om deze problemen te verminderen, is het raadzaam de schoenen uit te doen voordat je op het tapijt of vloerkleed stapt.

Met onze NC Textielreiniger kan je, met de juiste stappen, je tapijt schoonmaken en grondig reinigen. De textielreiniger reinigt dieper dan 'gewone' reinigers en is ideaal om tapijt schoon te maken.

Zo maak jij jouw tapijt grondig schoon

Test altijd eerst even de NC Textielreiniger op een klein stukje om zeker te zijn dat de tapijt niet in kleur gaat veranderen. Verwijder zoveel mogelijk van het vuil eerst. Na de voorbereiding volg dan de volgende stappen om je tapijt goed schoon te maken:

  1. Let op! Bij leder en suede de NC Textielreiniger verdunnen met water. Verhouding 1:5 tot 1:10. Aanbrengen door het materiaal te behandelen met de bijgeleverde lagedrukspuit (spuiten / sprayen) of een borstel.
  2. Laat het enkele minuten inwerken, boen dan eventueel met een witte pad of schuurspons om het effect te versnellen.
  3. Neem het oppervlak af met water en/of een microvezeldoek.
  4. Indien nodig herhaal de procedure.
  5. Bescherm vervolgens je tapijt met de NC Nano coating voor Textiel.

Over Nanocoating.nl

Nanocoating.nl logo

Onze specialisten hebben de beste nano coating voor iedere oppervlakte ontwikkeld zodat jij minder hoeft schoon te maken. Onze producten bevatten geen PFAS en worden in Nederland geproduceerd. Tevens voldoen wij volledig aan REACH, dat is een Europese verordening over de productie van en handel in chemische stoffen.

Daarnaast behoudt onze nano coating oppervlakken zoals hout, beton, glas en textiel. Meer weten over nano coatings? Bekijk hier dan al onze blogs of neem ook eens een kijkje in dit assortiment: Teakhout behandelen

Waarom kiezen klanten voor Nanocoating.nl?

✅ Niet goed? Geld terug!*
✅ Gratis verzending vanaf €30,-
✅ Op werkdagen <23:30 besteld = dezelfde dag verzonden
✅ Complete aankoop bescherming via Trusted Shops
✅ Gecertificeerd lid van Webwinkelkeur
✅ Veilig en vertrouwd betalen via o.a. iDeal of credit card
✅ Kwaliteit coatings en reinigers uit Nederland
✅ Producten bevatten geen PFAS en zijn milieuvriendelijk

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.